Interier

Notranji interier

Izdelamo celotno notranjost za potniški vlak. Izdelava zajema stene, police za kovčke, zavesice, luči sedeže, okna, vrata, klima sisteme, ogrevalni sistemi. Preferiramo celovite rešite - "ključ v roko" na specifiko kupca.

Interier

Vrata & okna

Izdelujemo vrata ter okna po naročilu. Uporabljeni materijali so vrhunske kvalitete. Posebna skrb gre varnostnim komponentam. Naš program predvideva okna in drseča vrata za Regionalne vlake, HGV (hitre vlake) večnamenske lokomotive, metroje ter trame.

Interier

Sedeži

Na izbiro je več vrst sedežev (standardna izvedba, poslovni sedeži, biznis sedeži). Program obsega sedeže za strojevodje, sedeže za potnike, jedilne mizice, preklopni elementi.

Interier

Toaletni prostori

Izdelamo toaletne prostore po naročilu vse od plastičnih sten, osnovnih komponent, kot so vakuumska školjka ter lijak do dodatkov. Uporabljamo komponente priznanih izdelovalcev. Poleg osnovnih komponent nudimo različne dodatke za toaletne prostore.

Interier

Klimatske naprave

Sodelujemo z dobaviteljem, ki se ponaša z več kot 20-letnimi izkušenami na področju klimatskih naprav ter hladilnih sistemov. Izkušnje si je nabiral v različnih industrijah kot so Železnice, letala, industrijski objekti. Poleg celotnih rešitev za klimatskih naprave ponujamo tudi dele klimatskih naprav priznanih blagovnih znamk.

Interier